HTML

Elképzelt Beszélgetések

Friss topikok

  • Zaga: kissé beteg, de vicces (2010.11.23. 18:42) Threesome
  • tomcse: Na ezt bírtam, az előzők picit nekem erőltetettnek tűntek, de ez frappáns és fain. keep up the goo... (2010.09.14. 19:41) SP és Fluor
  • rekarte: Jó, én rajongó lettem. :D (2010.09.08. 19:24) Az új Milan csatársor - Robinho és Ibrahimovic
  • Mr. Defoe Nuham: Majdnem teljesen jó! De több hangsúlyt kellett volna fektetned a nonfiguratív tetkókra, és szürreá... (2010.08.18. 10:35) In-Kal Security
  • emmface: :) Nagy vagy :D (2010.08.15. 17:33) DJ Szövetség

Linkblog

Manchester City

2010.10.21. 07:15 sparkie

 Kupaktanácsot tart a világ leggazdagabb futballklubjaként emlegetett Manchester City vezetősége, ahol az összes fontos személy megjelent…

Dúsgazdag arab sejk (a tulajdonos): -Szeretnék gratulálni mindenkinek a mostani jó szerepléshez. Igaz hogy három afrikai ország éves GDP-jét költöttem már rátok, de hát mire való egy dollármilliárdos arab olajsejk, ha nem erre? Na, mondjátok csak, mit kértek karácsonyra?

Marketinges: - Szerintem érdemes lenne még több pénzt fektetni a csapat imidzsének javítására.

Tulaj: - Ugyan már, hisz’ a lehető legjobb úton haladunk, hogy olyan karakteres klubbá váljunk, mint az Inter vagy a Real Madrid.

Szurkoló: - Maga még is miről beszél, ha megkérdezhetem? Lassan már csak aberrált pedofilok és veszélyes gyilkosok szurkolnak a csapatnak!

Marketinges: - Jaj, ne bántsuk már a szegény Gallagher-fiúkat, elég rossz lehet most nekik, hogy szétment az Oasis.

Szurkoló: - Itt nem arról a két taplóról beszélünk, hanem valódi ízlésnélküli, jellemhibás, beteg emberekről, mint az Inter drukkerek. Eltűntek a régi szurkolóink, lassan a United sorsára jutunk. Senki nem fog értünk szorítani a saját városunkban.

Tulaj: - Ó, valóban? És Ön szerint ez minek köszönhető?

Szurkoló: - Signore Mancini játékospolitikája erősen megkérdőjelezhető.

Roberto Mancini: - Már elnézést, de határozottan kijelentettem, hogy nem kell nekem ennyi játékos…

Marketinges: - Már bocsásson meg Mr. Drukker, de szerintem ennyi pénzből igenis értünk ahhoz, hogyan lehet a City nívóját visszaállítani!

Szurkoló: - Nívó? Egy szaros KEK győzelem! A City mindig is a munkások csapata volt, most meg nézzék meg mi lett belőle!

Mancini: - Perdone, de per pillanat másodikak vagyunk, nem hiszem hogy…

Tulaj: - Na mi lett belőle?

Szurkoló: - Egy átkozott francia idegenlégió!

Marketinges: - Nem tudom az Arsenal hogyan kerül ide…

Szurkoló: - Nem! Nem a külföldiek száma miatt, abba már mi is beletörődtünk, hogy nincs labdaérzéke a briteknek és kellenek a külföldiek. Ez a csapat egy zsoldos hadsereg, amelyet olyan katonák alkotnak, akik nem kímélik saját bajtársaikat sem, nem ismerik a becsületet és csak azért jelentkeztek ide, hogy pénzt keressenek vagy előző bűneik elöl meneküljenek.

Marketinges: - Háh, ez még viccnek is rossz!

Szurkoló: - Igen? Akkor még is Ön lesz az aki majd megmondja a kisfiamnak, hogy valójában két Touré játszik nálunk?

Mancini: - Yayának és Kolónak is meg van a helye a …

Tulaj: - Roberto hallgass kérlek, a felnőttek beszélgetnek. A testvérpárok mindig is jó PR-t jelentettek a szórakoztatóiparban.

Szurkoló: - De az Isten szerelmére! Yaya Touré a Premier League legjobban kereső játékosa! Barcelonában most készítik a szobrát annak a játékosügynöknek, aki ennyi pénzért eladta őt!!!  Kettőjük pénzéből megetethetnénk fél Afrkát, legalább egy hétig!

Tulaj: - Kérem, itt nincs helye etnikai csatározásoknak.

Szurkoló: - Etnikai csatározás? London jamaikai negyedében biztonságosabban érzi magát az ember, mint egy Boateng-De Jong-Vieira-Lescott négyes gyűrűjében!

Mancini: - A védelem nagyon fo..

Tulaj: - Jól van Roberto, tudjuk hogy olasz vagy, túl van tárgyalva.

Marketinges: - Nézze, ez a rosszfiú imidzs jól áll a hátsó alakzatnak, és De Jong vagy Boateng ámokfutásai állandó publicitást adnak nekünk.

Szurkoló: - A fiam meg bevízel a félelemtől a stadionban, mert azt hiszi hogy azok szomáliai kalózok türkizkék mezben!

Mancini: - Kérem, igen is vannak pengés játékosaink…

Szurkoló: - Ó könyörgöm, ne beszéljünk már többes számban csak azért, mert vettünk egy spanyolt.

Tualj: - Az eredmények magukért beszélnek.

Szurkoló: - Úgy nem nehéz, hogy ha az ellenfél védői a saját húgyukban tapicskolva reszketnek a tizenhatos vonalán amikor jön a támadósorunk.

Marketinges: - Bizony ám, a mágikus trió!

Szurkoló: - Mágikus? MÁGIKUS?! Ugye itt most a Tévez-Balotelli-Adebayor hármasról van még szó?

Marketinges: - Még is ki másról?

Szurkoló: - Futballistákról. Csak képzelje magát szegény védők helyébe, akik azt látják, hogy egy lusta torzszülött, egy hazaáruló néger és Dennis Rodman rohan feléjük egy több millió fontos gólprémium reményében!

Tulaj: - Azt hiszem kicsit túl szigorú a játékosainkkal. A Unitednek is volt egy Roy Keane-je…

Szurkoló: - Nekünk van hat! Én futballmeccseket néznék, nem pedig labdás törzsiháborúkat!

Marketing: - Mr Drukker értse meg, hogy egy ennyire sikertelen, sehol sem jegyzett, tradiciómentes csapathoz csak olyanok jönnek, akikre ráillenek az előbb említett jelzők.

Szurkoló: - Najó, de 24-24 millió font a Tourékért, heti 200 fontos fizetések és még sorolhatnám. Mr Sejk, az előző thaiföldi tulajdonosunk – aki mellesleg hazája előző miniszterelnöke volt – is bővelkedett a pénzben, csak aztán kiderült róla, hogy egy korrupt háborús bűnös, aki ellen kőrözést adott ki a saját országa és katonai puccsal buktatta meg a saját hadserege! Erre jön maga, és bűnöző tulajdonos után létrehoz egy milliárdos zsoldosokból álló börtönválogatottat. Talán megérti, ha nálunk szurkolóknál kezd elszakadni a cérna…

Marketinges: - Veszünk másikat.

Roberto Mancini: - Nézzék, én nem szólhattam bele a játékosok igazolásába, a csapatot sem én…

Tulaj: - Csönd legyen már Roberto, iszogassa nyugodtan a kávéját, kokaint is talál a fiókban csak nyughasson. Mr Drukker, én más világból jöttem, nem igazán ismerem a maguk kultúráját. Igazából annyi pénzem van az ártatlanok földjeinek elkobzásából és az azokon “véletlenül” talált olajmezők értékesítéséből, hogy pár pálmafa meg ananász formájú mesterséges szigetcsoport és egy 7 csillagos szálloda építése után még mindig annyi maradt, hogy igazából nem is tudom miért vagyok én itt.

Szurkoló: - Látja! Menjen haza szépen, vagy vegye meg akciósan a Liverpoolt, de itt nem kivánatos személy, a City mindig is hű lesz önmagához!

A beszélgetés után az arab olajsejk eladta a Manchester City-t egy brit tejipari vállalkozónak. A bajnokságot végül a 10. helyen végezték. Jerome Boatenget életfogytiglanra, Nigel De Jongot kötél általi hatálra ítélte az idény végén a nemzeti labdarúgó bizottság. A fizetések drasztikus csökkentése után Vieira, a Touré testvérek, Adebayor, Lescott és Wright-Phillips beállt a szomáliai kalózok közé, akik Balotelli vezetésével nagy profittal csempésznek afrikaiakat Nápolyba. Hogy jövőre is indulhassanak az első osztályban, eladják Silvát a Barcelonának, Tévezt pedig meggyőzik, hogy ennyi pénzzel, vén öreg 27 éves fejjel érdemes visszavonulnia. A következő idényben a csapat csont nélkül kiesik, majd 15 évnyi fel-le ingázás következik nekik a harmad és az első osztály között. Türkizkék mezüket szürkére cserélték és lejátszották minden idők első olyan meccsét a Blackburn Rovers ellen amin nem voltak nézők. Ezt a meccset máig csak úgy emlegetik, hogy “Eddig észre se vettük, hogy ti léteztek-csapatok csatája”.

Szólj hozzá!

Címkék: man city manchester city

A bejegyzés trackback címe:

https://elkepzeltbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr252387702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása